Menù

Dinner

The philosophy of Molto is grounded on the desire to create something with a strong Italian flavour. The dishes suggested by our menu are born from the research of local products, always inspired by seasonality and freshness.

Pastas and homemade breads are prepared according to traditional recipes, just like the cakes. Meat is rigorously Italian and fish of excellent quality.  The Chef Paolo Castrignano revisitis with a modern twist traditional cuisine from the Lazio region.

BRUNCH
On Sunday from 12.30 pm MOLTO BRUNCH waits for you with a wide range of dishes. Adults: € 40,00 | Children until the age of eight: € 30,00

BURGER DAY
On Saturday from 1pm MOLTO BURGER DAY waits for you with a menu dedicated to the famous sandwich, as well as with its traditional menu à la carte.

Pranzo

Lunch

Cantina

Cantina

Il settore bevarage è impeccabile e contempla un’opzione decisamente poco comune: il “Wine keeper”. Si tratta di un sistema importato dagli Stati Uniti che permette di conservare il vino in modo ottimale per circa trenta giorni, dando in questo modo ai clienti la possibilità di poter scegliere alla mescita tra oltre 30 etichette italiane .

Degna di nota anche la cantina costituita da più di 100 etichette distribuita alle pareti secondo la provenienza regionale. Unica eccezione una accurata selezione di distillati e champagne.

Leggi la Carta dei Vini completa in formato pdf

Molto Take Away & Delivery

Molto Italiano, da sempre attento alle esigenze dei propri clienti, ha pensato ad un servizio ad hoc per dare la possibilità di gustare sapori eccellenti comodamente a casa propria. Puoi ordinare telefonicamente oppure scaricare la nuova APP.